Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Επεισόδια επισκίασαν την μεγαλειώδη πορεία της 15/12/2010, Ημέρα Γενικής Απεργίας, ενάντια στις επιταγές του Μνημονίου και των νέων μέτρων που διαλύουν τις εργασιακές σχέσεις και μειώνουν στα όρια της φτώχειας το εισόδημα του εργαζόμενου πολίτη, τόσο στον Δημόσιο όσο και τον Ιδιωτικό Τομέα.
Αποκορύφωμα και κεντρικός πρωταγωνιστής της ημέρας ο βουλευτής της Ν.Δ κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από αγανακτισμένους πολίτες και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Τις σκηνές του ξυλοδαρμού του κατέγραψαν όλα τα μέσα ΜΜΕ, ξένα και Ελληνικά. Πραγματικά σκηνές απείρου κάλλους(;) που διαπνέονται από σουρεαλιστικές(;) και κωμικές(;) στιγμές.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ



ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Χατζηδάκη,

Στο πρόσωπό σας ο Ελληνικός Λαός έδωσε μία γερή γροθιά στον Φιλελευθερισμό και την Ακραία και 'Ακριτη προσήλωσή σας στις επιταγές της "Ελεύθερης Αγοράς". Αν σας έχει μείνει έστω και ίχνος Δημοκρατικότητας οφείλετε να αναγνωρίστε τις προσωπικές πολιτικές σας ευθύνες, τόσο για την κατάντια της Χώρας, αλλά και όλων των Τομέων της Οικονομικής και Πολιτικής Ζωής του τόπου που κληθήκατε να υπηρετήσετε από την θέση Βουλευτή, Υπουργού αλλά και στελέχους της Ν.Δ.
Το Αίμα που έτρεξε στο Προσωπό σας δεν με συγκινεί, συγκρινόμενο με το δάκρυ από τα θλιμμένα μάτια των μικρών παιδιών που εξαιτίας σας θα στερηθούν το Δώρο των Χριστουγέννων.
Σας εύχομαι όπως το δάκρυ στα μάτια των μικρών παιδιών αποδεικνύεται λυτρωτικό, έτσι και το αίμα στο προσωπό σας να σας οπλίσει με δύναμη να αποσυρθείτε από την Πολιτική και να απαλλάξετε τον Ελληνικό Λαό από την παρουσία σας.
Καλά Χριστούγεννα

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για Μένα


Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο. Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Πρόσφατες Αναρτήσεις
από την Λίστα των Ιστολογίων μου

  • Περί "Pop Art" - *"Τσικίτα Μπανά"* Αυτός είναι ο τίτλος του έργου τέχνης (;) του Αμερικανού Μελ Ράμος που εκτίθεται σε γκαλερί στο Τούμπινγκεν της Γερμανίας για τα 50 χρόνι...
  • 'Ενας πραγματικός Ακτιβιστής - Μία είδηση από το Διαδίκτυο πραγματικά με άγγιξε!! Μέσα στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και τις διάφορες "Κινήσεις" πολιτών ("Δεν πληρώνω, Δεν πληρώνω") π...

Πολιτική Γελοιογραφία - Μ.Κουντούρης (26.03.2020)

Back to TOP  

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008