Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΜΟΛΟΤΩΦ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΗΡΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TV

Η αντιπαράθεση επεκτάθηκε και στην Βουλή, που συνεδρίαζε για την έγκριση των μέτρων, με κοκκορομαχίες και καταλογισμό ευθυνών στα Κόμματα που στήριξαν την Πορεία και την Πανελλαδική Απεργία της Ημέρας.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
Τρεις νεκροί βρέθηκαν σε κτίριο που στεγάζει υποκατάστημα της Τράπεζας Marfin στην οδό Σταδίου. Και οι τρεις βρίσκονταν εντός του κτιρίου όταν ξέσπασε φωτιά από ρίψη μολότοφ και δεν κατάφεραν να απεγκλωβιστούν. Πρόκειται για έναν άνδρα και δύο γυναίκες (εκ των οποίων η μία έγκυος 4 μηνών) που πέθαναν από ασφυξία στην προσπάθεια τους να εγκαταλείψουν το κτίριο.
Η ενέργεια αποδίδεται σε αντιεξουσιαστές κουκουλοφόρους και κατάφερε να αμαυρώσει μια μεγαλειώδη Πορεία-Διαδήλωση 150.000 χιλιάδων κόσμου, εναντίον των οικονομικών μέτρων του Δ.Ν.Τ μετά την προσφυγή της Ελλάδας στον "Μηχανισμό Στήριξης".
....ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η Γενική απεργία και συμμετοχή στην Πορεία των χιλιάδων εργαζομένων ενάντια στα οικονομικά μέτρα που προβλέπει ο μηχανισμός στήριξης.
Τα Ξένα Ειδησειογραφικά Μέσα βρήκαν αφορμή να παρουσιάσουν την Ελλάδα με τα μελανώτερα χρώματα. Ταξιδιωτικές οδηγίες εξέδοσαν σχεδόν όλες οι Χώρες και συνέστησαν στους τουρίστες να αποφύγουν να επισκεφθούν την Ελλάδα. Πλήγμα για τον Τουρισμό. Τι να πεις;

ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Μόλις η είδηση της τραγωδίας έγινε γνωστή, ξέσπασαν ταραχές σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας στη Σταδίου, με την αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών, προσπαθώντας να διαλύσει τη συγκέντρωση.
Η αστυνομία κατάφερε να διαλύσει το συγκεντρωμένο πλήθος, προκειμένου να γίνει αυτοψία στο σημείο, παρουσία εισαγγελέα. Τα επεισόδια επεκτάθηκαν και στην υπόλοιπη χώρα.

Για Μένα


Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο. Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Πρόσφατες Αναρτήσεις
από την Λίστα των Ιστολογίων μου

  • Περί "Pop Art" - *"Τσικίτα Μπανά"* Αυτός είναι ο τίτλος του έργου τέχνης (;) του Αμερικανού Μελ Ράμος που εκτίθεται σε γκαλερί στο Τούμπινγκεν της Γερμανίας για τα 50 χρόνι...
  • 'Ενας πραγματικός Ακτιβιστής - Μία είδηση από το Διαδίκτυο πραγματικά με άγγιξε!! Μέσα στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και τις διάφορες "Κινήσεις" πολιτών ("Δεν πληρώνω, Δεν πληρώνω") π...

Πολιτική Γελοιογραφία - Μ.Κουντούρης (26.03.2020)

Back to TOP  

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008