Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ !!!



ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Και τελικά προσφύγαμε στο "Μηχανισμό Στήριξης"!! Θεωρώ ότι αυτή η μέρα θα μείνει  Ιστορική. Με την έννοια ότι η Ελλάδα δεν θα μείνει όπως την ξέραμε. Μπαίνουμε και επισήμως στο Κλαμπ Χωρών του Τρίτου Κόσμου. Το Κοινωνικό Κράτος που χρόνια με αγώνες και θυσίες, με ιδρώτα και αίμα, οικοδομούσε ο εργαζόμενος λαός, ανήκει στο παρελθόν.
Δυστυχώς Κυρίες και Κύριοι, επτωχεύσαμε!! 
Εθνική ανάγκη χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου την προσφυγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης της οικονομίας, δηλώνοντας παράλληλα ότι έδωσε ήδη εντολή στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες.

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι «και εμείς και οι εταίροι μας στην ΕΕ ελπίζαμε ότι η απόφαση θα αρκούσε για να συνεχίσουμε το δανεισμό με χαμηλότερα επιτόκια». Εντούτοις, οι αγορές δεν ανταποκρίθηκαν και σήμερα η κατάσταση απειλεί να αποδομήσει την ομαλή πορεία της οικονομίας, αλλά και την προσπάθεια που καταβάλουν οι έλληνες.

«Είναι ανάγκη να ζητήσουμε και επισήμως από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης που από κοινού δημιουργήσαμε και έχω δώσει εντολή στον υπουργό Οικονομικών να ξεκινήσει τις ενέργειες», τόνισε χαρακτηριστικά, «πατώντας τη σκανδάλη» για το μηχανισμό στήριξης.

Για Μένα


Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο. Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Πρόσφατες Αναρτήσεις
από την Λίστα των Ιστολογίων μου

  • Περί "Pop Art" - *"Τσικίτα Μπανά"* Αυτός είναι ο τίτλος του έργου τέχνης (;) του Αμερικανού Μελ Ράμος που εκτίθεται σε γκαλερί στο Τούμπινγκεν της Γερμανίας για τα 50 χρόνι...
  • 'Ενας πραγματικός Ακτιβιστής - Μία είδηση από το Διαδίκτυο πραγματικά με άγγιξε!! Μέσα στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και τις διάφορες "Κινήσεις" πολιτών ("Δεν πληρώνω, Δεν πληρώνω") π...

Πολιτική Γελοιογραφία - Μ.Κουντούρης (26.03.2020)

Back to TOP  

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008